Wat kost een Gevelrenovatie Arnhem? | Gevelreiniging

Gevelrenovatie Arnhem

Uw VastgoedService ondernemen werk in de stad van dromende torenspitsen. We hebben het uiterlijk van talloze opmerkelijke gebouwen in Arnhem verrijkt, in het uiteenlopende spectrum van architecturale stijlen. 

De adembenemende schoonheid van de architectuur van de stad vereist de veeleisende normen van vakmanschap van Arnhem.

Gevelonderhoud door specialisten uit Arnhem

Uw VastgoedService blijft deze klassieke techniek behouden door uitsluitend gebruik te maken van de authentieke methoden en technieken die zijn goedgekeurd . 

We kunnen alle stijlen van kalkvoegen, metselwerk, baksteen- en steenrestauratie, baksteenkleuring en baksteenreiniging uitvoeren. Laat ons onze expertise inzetten om finesse aan uw metselwerk toe te voegen.

Gevelrenovatie | Gevelreiniging

Uw VastgoedService voert alle stijlen van kalkvoegen, metselwerk, baksteen- en natuursteenrestauratie, baksteenkleuring en baksteenreiniging uit – altijd uitgevoerd volgens de hoogst mogelijke normen. 

Uw VastgoedService stelt actief de toekomst van dit meesterwerk veilig door alleen de traditionele kalktechnieken toe te passen die zijn goedgekeurd . 

Hoewel we ons voornamelijk concentreren op grootschalige projecten, nemen we ook graag kleinere ondernemingen onder onze hoede. Neem dan contact op om uw wensen te bespreken.

Gevelrenovatie Arnhem - 2021
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren
Binnen 24 uur een afspraak gemaakt.
Wij zijn alle dagen bereikbaar (behalve op zondag.)
tel: 085 303 685 2
Kwaliteit en zekerheid van onze reinigingsspecialisten wordt gewaarborgd door de inzet van deskundige en betrouwbare vakmensen

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.