Gevelreiniging Nijmegen | 2021

Uw Vastgoed Service B.V.

Wij kunnen het allemaal voor u regelen

Je zult in je hele leven nooit een hardere werkgroep van professionals vinden. Hier is een lijst van wat ons uniek maakt voor uw Gevelreiniging in Nijmegen:

Aangepaste aanpak: uw huis is uniek, dus een aanpak met een koekjesvorm zal waarschijnlijk niet werken. Daarom ontwikkelen we een nieuw plan dat uniek is voor de behoeften van uw huis.

Milieuvriendelijke materialen: Of het nu gaat om onze wasmiddelen of onze brede selectie houtbeitsen, we geven net zoveel om de natuur als om uw tevredenheid.

Expertise en ervaring: We hebben een strak schema, wat te danken is aan jarenlange ervaring met het aanpakken van enkele van de (letterlijk) lastigste situaties die je je kunt voorstellen. Niets verbaast ons.

Hogere verkoopprijzen: we hebben een zeer sterke relatie met makelaars omdat een schoon huis een huis is dat heel goed verkoopt. Als u zelfs een verkoop overweegt, helpen we u graag om winst te maken!

Geen gedoe: hoewel we mensen begrijpen die graag hun handen vuil maken, is de doe-het-zelf-aanpak niet voor iedereen weggelegd. U laat tandartsen uw tanden poetsen, laat ons uw huis schoonmaken.

Handig schema: we begrijpen wat een gedoe het is om de hele dag thuis te wachten op een servicemedewerker. Wij zijn niet zo – plan een tijd die het beste bij JOU past en we zullen daar rekening mee houden. Je verdient de meest hoffelijke Gevelreiniging die Nijmegen te bieden heeft.

Schimmelbestrijding: Een vies huis is een broedplaats voor schimmel die sporen in de lucht lanceert. Hoewel deze sporen waarschijnlijk niet dodelijk zijn, zijn ze vooral schadelijk voor kinderen, ouderen en mensen met allergieën.

Goedkoopste route: we hebben al toegang tot alle gespecialiseerde apparatuur en materialen die nodig zijn voor de klus. Je hoeft het nooit zelf te kopen.

Gevelreiniging Nijmegen

Uw VastgoedService ondernemen werk in de stad van dromende torenspitsen. We hebben het uiterlijk van talloze opmerkelijke gebouwen in Nijmegen verrijkt, in het uiteenlopende spectrum van architecturale stijlen. De adembenemende schoonheid van de architectuur van de stad vereist de veeleisende normen van vakmanschap van Nijmegen .

Gevelonderhoud door specialisten uit Nijmegen

Uw VastgoedService blijft deze klassieke techniek behouden door uitsluitend gebruik te maken van de authentieke methoden en technieken die zijn goedgekeurd . We kunnen alle stijlen van kalkvoegen, metselwerk, baksteen- en steenrestauratie, baksteenkleuring en baksteenreiniging uitvoeren. Laat ons onze expertise inzetten om finesse aan uw metselwerk toe te voegen.

Heb je genoeg van vies uitziende bakstenen muren of een beschimmelde oprit? Wilt u dat uw metselwerk zo goed als nieuw is? Bel ons voor professionele baksteenreinigingsdiensten van topkwaliteit!

Met behulp van de modernste apparatuur en de allernieuwste technieken kunnen wij voor al uw baksteenreinigingsbehoeften zorgen, waaronder:

  • Bakstenen, straatstenen en zandsteen
  • Muren en keerwanden
  • Paden en opritten

We bieden ook een verfverwijderingsservice om uw metselwerk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk – en we kunnen zelfs lelijke graffiti verwijderen. Geen klus is ons te groot of te klein en we benaderen elke klus met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail. Je zult versteld staan van de resultaten!

Wilt u weten wat een Gevelreiniging Nijmegen kost ?

Neem vandaag contact met ons op!

"Passie voor Vastgoed"

Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

Bel ons hoofdkantoor