Gevelreiniging Arnhem

Uw Vastgoed Service

WEET JIJ WELKE KLEUR JOUW HUIS HEEFT?

Niet welke kleur het was toen je het kreeg, maar welke kleur het eigenlijk is, zoals het er nu uitziet? De meeste huiseigenaren geven geen nauwkeurige antwoorden. Er is een psychologisch fenomeen dat ‘veranderblindheid’ wordt genoemd en we bezwijken er allemaal voor. Daarom kun je elke dag in de spiegel kijken en geen kleurtje of gewichtsverandering opmerken, maar een lang verloren vriend merkt het meteen. We kunnen eenvoudigweg geen geleidelijke veranderingen in de tijd zien. Hierdoor valt je beleving van je huis niet op. De verkleuring door de zon, de kalkvlekken, de groeiende schimmel, algen of mos op uw dak is u misschien niet opgevallen. Ze veranderden allemaal in de loop van de tijd, beetje bij beetje. Daarom ziet iedereen de gele stuifmeeltint, en jij niet. Je zou je niet slecht moeten voelen. Het overkomt iedereen. Zowat de enige mensen die zich hier geen zorgen over hoeven te maken, zijn de mensen die jaarlijks buitenonderhoud aan hun huizen uitvoeren. Wanneer u uw huis regelmatig professioneel laat wassen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Gelukkig heb jij de beste gevonden Gevelreiniging in Arnhem in de buurt!

Gevelreiniging Arnhem

Bel Michel’s Professional gevelreinigings-team om uw metselwerk en bestrating rond uw kantoor of huis grondig te reinigen. 

Ons team gebruikt de allerbeste apparatuur om opeenhoping van vuil en aanslag effectief te verwijderen van alle stenen en bestratingsgebieden. 

Er is geen klus te groot of te klein voor ons Gevelreiniging  team – we bedienen zowel commerciële als huishoudelijke klanten.

Gevelreiniging Arnhem –  diensten omvatten het volgende;

  • Bakstenen, straatstenen en zandsteen
  • Muren & keermuren
  • Paden & opritten
  • Verf/graffiti verwijderingsdiensten

Bij ernstig verontreinigde gevels met diep ingedrongen vuil, zoals graffiti worden d.m.v. onze Softstraalmachine gereinigd.

 

gevelreiniging Arnhem 2021

Bedrijfspand Gevelreiniging Arnhem  

Of uw gevelbeplating er nu gewoon moe en vuil uitziet, of u te maken heeft met ernstigere problemen zoals schimmel, wij zorgen ervoor dat het er in de kortst mogelijke tijd weer als nieuw uitziet.

Met zeer concurrerende prijzen en een  100 procent tevredenheidsgarantie , hoeft u nergens anders meer te zoeken om uw metselwerk er fris en verjongd uit te laten zien!

 

Heb je genoeg van vies uitziende bakstenen muren of een beschimmelde oprit? Wilt u dat uw metselwerk zo goed als nieuw is? Bel ons voor professionele baksteenreinigingsdiensten van topkwaliteit!

Met behulp van de modernste apparatuur en de allernieuwste technieken kunnen wij voor al uw baksteenreinigingsbehoeften zorgen, waaronder:

  • Bakstenen, straatstenen en zandsteen
  • Muren en keerwanden
  • Paden en opritten

We bieden ook een verfverwijderingsservice om uw metselwerk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk – en we kunnen zelfs lelijke graffiti verwijderen. 

Geen klus is ons te groot of te klein en we benaderen elke klus met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail. Je zult versteld staan van de resultaten!

 

Wilt u weten wat een Gevelreiniging Arnhem kost ?

Neem vandaag contact met ons op!

"Passie voor Vastgoed"

Uw Vastgoedservice B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

Bel ons hoofdkantoor